Врв   >  ИТ, технологија
The Greatest IT People of All Time
Сега прифаќаме гласови 1. Јуни 2021 00:00〜
Која е најдобрата личност на сите времиња? Чекајќи ги вашите гласови. Ајде да гласаме за вашите омилени луѓе!
Споделете ја оваа страница
41 гласови
The Greatest IT People of All Time ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
10 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на ИТ, технологија