Врв   >  ИТ, технологија   >  Развој на апликации
The Best Programming Languages of All Time
Сега прифаќаме гласови 1. Јуни 2021 00:00〜
Кои се најдобрите програмски јазици на сите времиња? Чекајќи ги вашите гласови. Ајде да гласаме за вашите омилени програмски јазици!
Споделете ја оваа страница
37 гласови
The Best Programming Languages of All Time ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
13 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Развој на апликации