Врв   >  Политика, економија
The Best Economists of All Time
Сега прифаќаме гласови 7. Јуни 2021 00:00〜
Кои се најдобрите економисти на сите времиња? Чекајќи ги вашите гласови. Да гласаме за вашата мисла економисти!
Споделете ја оваа страница
47 гласови
The Best Economists of All Time ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
16 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Политика, економија