Врв   >  ИТ, технологија   >  База на податоци
The Best Databases of All Time
Сега прифаќаме гласови 1. Јуни 2021 00:00〜
Кои се најдобрите бази на податоци на сите времиња? Чекајќи ги вашите гласови. Да гласаме за вашите омилени бази на податоци!
Споделете ја оваа страница
38 гласови
The Best Databases of All Time ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на База на податоци