Врв   >  Музика   >  К-ПОП, Азија
Which member do you like the best in NiziU ?
Сега прифаќаме гласови 4. Мај 2021 00:00〜
НизиУ (虹U/ニジユ/니쥬/ニジュー) е 9-члена јапонска група девојки под JYP Entertainment и Sony Music Entertainment. Тие беа формирани преку шоу за преживување Низи проект. Името НизиУ значи „различни луѓе кои носат различни бои како виножито ќе се здружат како една група и ќе светат а убава светлина“. На 24 ноември 2020 година го објавија MV за песната „Чекор и чекор“. Тие официјално дебитираа на 2 декември 2020 година кога „Степ и чекор“ беше објавен на сите стриминг услуги. Официјални страници на NiziU: Официјален Инстаграм: @niziu_info_official Уметник Инстаграм: @niziu_artist_official Твитер: @NiziU__official Фејсбук: NiziUinfoofficial Официјална веб-страница: NiziU Youtube: NiziU Official TikTok: @niziu_official
Споделете ја оваа страница
184 гласови
Which member do you like the best in NiziU ? ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на К-ПОП, Азија