Врв   >  Игра   >  Шоги, оди
史上最強の将棋棋士
Сега прифаќаме гласови 20. Јуни 2021 00:00〜
Шоги играчот (Киши) исто така најчесто се нарекува „шоги играч“ или „професионален шоги играч“ во шоги термини, и е личност чие занимање (професионално) е овој шоги. Во модерните времиња, се однесува на оние кои припаѓаат на Јапонската асоцијација шоги и учествуваат на турнири во шоги (во потесна смисла).
Споделете ја оваа страница
54 гласови
史上最強の将棋棋士 ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
20 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Шоги, оди