Врв   >  Коцкање   >  Пачинко
史上最高のパチンコ台シリーズは?
Сега прифаќаме гласови 30. Мај 2021 00:00〜
Пачинко е јапонска игра во која мала челична топка се исфрла од долниот лев дел на таблата на штица покриена со голем број клинци покриени со стаклена чинија, а кога топката што ќе падне според клинец ќе влезе во одредена добивка. отворање се добива резултат или наградна топка.Тоа е игра. Кинескиот знак е „уред за автоматско играње со топка“.
Споделете ја оваа страница
44 гласови
史上最高のパチンコ台シリーズは? ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
9 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Пачинко