Врв   >  Коцкање   >  Слотови
史上最高のスロット台は?
Сега прифаќаме гласови 30. Мај 2021 00:00〜
Нинтендо ДС (Нинтендо ДС, Нинтендо DS (кратенка: DS) е пренослива машина за игри издадена од Nintendo на 2 декември 2004 година во Јапонија. Nintendo го развиваше Game Boy Advance (GBA) како пренослива машина за игри, но оваа машина не е „наследник“ на GBA, туку „третиот столб“ до Nintendo GameCube и GBA, од самиот почеток Тоа е нова машина за игри развиена .
Споделете ја оваа страница
47 гласови
史上最高のスロット台は? ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
9 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Слотови