Врв   >  Коцкање   >  Трка со чамци
史上最強のボートレーサーは?
Сега прифаќаме гласови 30. Мај 2021 00:00〜
Веслањето (јадење со чамци) се нарекува и веслање (англиски: веслање), веслање (soutei), крајно чамец (tantei), веслање (kyosou), а седиштето се движи напред-назад и напредува со силата на нозете користејќи весла. Тоа е натпревар на трка со брод. Областите каде веслањето е популарно се родните места на западните земји.
Споделете ја оваа страница
46 гласови
史上最強のボートレーサーは? ranking chart
0 Коментари
Гостин Логирај Се
10 Записи

Додај нов запис

... Види повеќе

Пребарување на слики

Допрете ја сликата што сакате да ја примените.

Пребарување видео

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Пребарување на статии

Допрете го видеото што сакате да го примените.

Поврзани и препорачани
Откажи
Откажи
Споделете ја оваа страница
 Назад на Трка со чамци